Emblem neste

Emblem er motstander for Langevåg torsdag. 

Så ble det et nytt tap for Langevåg mot Volda – dog bare med 1-0. Som var respektabelt med tanke på hva slags lag Langevåg klarte å stille, men gav lite uttelling i form av poeng.

Det betyr at hver eneste kamp framover blir viktig med tanke på å karre til seg nok poeng til å legge et par andre lag bak seg på tabellen.

Emblem er altså det første laget Langevåg får sjansen mot. Og Emblem er langt i fra noen umulig motstander for Langevåg, det så vi i vår der Langevåg sløste stort med sjansene og burde hatt et par måls forsprang, før Emblem utnyttet svære keeper/forsvarstabber og plutselig leda 2-0. Før en ny kolossal tabbe gav 3-0 og et resignert hjemmelag. Dette er fremdeles den enkeltkampen i år som har irritert denne redaksjonen mest, men det er nå historie og muligheten til å revansjere dette er altså tilstede nå.

Langevåg får tilbake tre-fire mann håper vi til denne kampen. Blant annet bør i alle fall Albert Devold, Izza og Daniel Dybvik være klare etter skader/karantener/ferie. Eirik Sandvik har trent i det siste igjen og er muligens med, mens Carl Fredrik Engholm Holen som har vært lagets beste spiller i år er i Bergen på studier, men flyr kanskje hjem? Og hva med Simon Vågnes og Jonas Tafjord, blir de med? Vi får se.

Uansett hvem Langevåg stiller med forventer vi intet annet enn maksimal innsats på den harde kunstgressbanen på Ebbemyra – som vel burde hatt navnet Ebbeasfalt, banen er nemlig ganske så hard. Så dette er en bane som innbyr til tøffe tak, og vi forventer brannsår på samtlige rumbepaller etter kampen. Her må det duelleres.

Avspark er klokka 18:30 og vi oppfordrer folk til å ta turen.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar